fredag 9 maj 2014

V. 20 och Stängningsdag i augusti!

Hejsan.
Här kommer info om nästa vecka. 
Vi har bestämt att vi skriver en eller två veckor i stöten nu för att kunna anpassa oss efter vädret. 
Så det är viktigt att ni går in och kollar bloggen regelbundet, gärna tillsammans med barnen!

Måndag: fri lek
Tisdag: fritidshemmens dag. Vi hämtar de barn som ska med redan vid 1 från skolan. Cyklar ner till elljusspåret där de får gå/jogga/springa en slinga. Fika tillsammans med sina kompisar och därefter lite olika aktiviteter de själva kan välja att göra innan vi cyklar tillbaka till fritids eller blir hämtade vid halv 5.
Cykel, hjälm, joggingkläder, vattenflaska och regnkläder vill vi att barnen ska ha med sig för att vi ska kunna ha en rolig dag tillsammans.
Onsdag: fri lek
Torsdag: idag har vi lekhallen och vi går oxå till vårt bibliotek på skolan för att hitta lite nya roliga, intressanta böcker till fritids.
Fredag: senast idag vill vi veta om ni behöver omsorg fredag efter Kristi Himmelsfärdsdag 30/5 för att kunna planera mat och vikarier, vi är lediga på Smultronet!
 Hör vi inget räknar vi med att barnen blir lediga!

Vi ska informera er om att höstterminen knappt hinner börja på fritids innan vi stänger för planeringsdag. Måndag den 11/8 ska hela skolan planera tillsammans och det kan vara bra att veta redan nu för er så ni kan fixa omsorg eller ta ledigt. Vi påminner lite närmare oxå men skriv in i kalendern redan nu så det inte blir en överraskning direkt efter semestern;-)
Trevlig helg önskar Smultronet
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar